Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u uw huis vanaf afstand in de gaten houden? Dan is een IP-Camera een goede oplossing. Bij smithcomputerdiensten hebben we voor elk budget een IP-Camera. Wij verkopen ook een Network Video Recorder (NVR) van Dahua incl. 4 camera’s. Hiermee kunt u alles rondom uw huis opslaan en terugkijken.
Voor meer informatie over de soorten camera’s en prijzen kunt u mailen naar info@smithcomputerdiensten.nl.


Wat is een IP-Camera?

Een IP-camera is een camera die verbonden is met uw computernetwerk en beelden opneemt zodat u deze kunt bekijken en/of opslaan. Hierdoor is het mogelijk om altijd en overal een oogje in het zeil te houden in uw huis, kantoor of andere locatie. Door middel van de verbinding die via het internet tot stand komt, kunt u ervoor kiezen om de beelden te streamen via uw computer, tablet en smartphone. Om op al uw toestellen toegang te krijgen tot de opnames hoeft u alleen maar naar een site te gaan en in te loggen. U kunt uw beelden bewaren door een SD-kaart, NAS (Network Attached Storage) of NVR (Network Video Recorder) aan te schaffen en het hier op te slaan. De meeste IP-camera’s zijn naast video ook voorzien van audio, waardoor u opnames niet alleen kan terugkijken maar ook kunt beluisteren.

IP-camera’s zijn voorzien van infrarood belichting waardoor u ook s’ nachts scherp en helder beeld heeft. De bewegingssensoren werken als een alarm door u een melding te geven wanneer er motie gedetecteerd wordt. U kunt zelf instellen of u via e-mail of sms een bericht ontvangt wanneer de IP-camera iets oppikt. Bij sommige IP-camera’s is het zelfs mogelijk om het opname bereik aan te passen, zodat u geen melding krijgt wanneer bijvoorbeeld uw huisdier voorbij komt lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *