Na 15 juni betaal je geen roamingkosten meer binnen Europa. Hierdoor kun je zorgeloos internetten zonder je druk te maken over extra kosten. Hiervoor kun je een Mi-Fi router gebruiken.

Creëer op iedere locatie je eigen wifi-hotspot met een mobiele wifi (mifi) router. Met dit handige apparaat ben je niet meer afhankelijk van het internet in de buurt en kun je met al je apparaten genieten van een snelle en stabiele verbinding. Ideaal voor wanneer je in het buitenland of onderweg bent. Je hoeft alleen de juiste SIM-kaart in de router te stoppen en daarna maak je gebruik van het netwerk van je provider. Mifi routers zijn er in 3G en 4G varianten.

AANBIEDING:
TP-Link M7310 Mi-Fi Router (4G) tot 150Mbps
10+ uur op batterij
€105,99

De M7310 van TP-LINK ondersteunt de laatste generatie 4G LTE waardoor je er downloadsnelheden tot 150Mbps mee kunt behalen, zodat je zonder vertraging kunt genieten van HD films, bestanden kunt downloaden in enkele seconden en een video gesprek kunt houden zonder verbrekingen.

Bestel direct door te mailen naar info@smithcomputerdiensten.nl of bel 06-17656795. Ook voor andere varianten kun je bij ons terecht.

– Erik Smith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *